TO SMO MI

Lista NEODVISNI ZA PREBOLD je bila ustanovljena na pobudo Petra Sorčana leta 2010, kot boljša alternativa takratnim strankam v občini Prebold. Slogan, ki smo ga uporabili je bil »PRIHAJAMO! ZAKAJ?«. Odgovor je bil preprost. V naši občini si zaslužimo boljše življenje in ker imamo dovolj neuresničenih obljub.

Tako so nam občanke in občani že pri našem prvem udeležbi na lokalnih volitvah zaupali en sedež v občinskem svetu – izvoljen je bil Miha Fonda. Miha je bil takrat tudi že imenovan za predsednika Odbora za kmetijstvo in gozdarstvo in član Statutarno pravne komisije.

Po izteku mandata 2010-2014 smo se člani Liste NEODVISNI ZA PREBOLD odločili, da gremo z svojim poslanstvom naprej. Tako smo v nov mandat 2014-2018 vstopili z novim sloganov »VZTRAJAMO ZA VAS«. Bili smo prepričani, da ste zadovoljni z našim delom v preteklosti, zato si želimo skupaj z vami sodelovati tudi v prihodnje in soustvarjati občino prijazno ter spoštljivo za vse ljudi, občane.

Občanke in občani so nam zopet zaupali in ponovno je bil izvoljen Miha Fonda, ki je nadaljeval svoje delo kot predsednik Odbora za kmetijstvo in gozdarstvo, član Odbora za gospodarstvo, varstvo okolja in gospodarske javne službe ter član Statutarno pravne komisije.

V novo mandatno obdobje 2018-2022 smo vstopili še bolj odločno. Podprli smo našega člana Miha Fondo kot kandidata za župana v občini Prebold. Slogan »OBUDIMO OBČINO PREBOLD« spodbuja z razvojnim in ambicioznim programom.

Občanke in občani so v osmih letih delovanja naše Liste ugotovili, da naši člani delujejo predvsem v korist občanov. Izvoljena sta bila dva svetnika, in sicer Miha Fonda in Liljana Kač. Naši člani pa bodo aktivno in odgovorno delovali tudi v drugih delovnih telesih občine Prebold.

Aktivni člani Liste neodvisni za Prebold

Prebold

 1. LILJANA KAČ, ekonomski tehnik
 2. DENIS HERMAN, ekonomski tehnik
 3. NINA FAJFAR, dipl. organizatorka dela
 4. MATIJA ZAVŠEK, dipl. inž. gradbeništva
 5. PETRA OBREZ, pomočnica vzgojiteljica

Dolenja vas, Latkova vas, Kaplja vas

 1. MIHA FONDA, dipl. inž. gozdarstva
 2. MANCA OCVIRK, viš. med. sestra
 3. JANEZ PIKL, inž. logistike
 4. NINA SUŠEC, dipl. ekonomistka
 5. UROŠ HERMAN, mag. znanosti s področja zgodovine

Marija Reka, Sv. Lovrenc, Matke, Šešče

 1.  MATEJ GORIŠEK, inž. rudarstva in geotehnologije
 2. BRANKA KUMER, trgovka
 3. ALEKS ARTELJ, avtokaroserist
 4. JELKA ZUPAN, upokojenka
 5. SERGEJ VEDENIK, slikopleskar

Kontaktirajte nas

Želimo prisluhniti vašim težavam in žejlam pri bivanju v občini Prebold. Pišite nam preko spodnjega kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo prisluhnili! Vse pridobljene osebne podatke bomo obravnavali zaupno in le z nameni medsebojnega komuniciranja.

14 + 13 =